Anal Master

From NoiseWiki
Jump to: navigation, search
Anal Master (also known as xAxMx) is Russian grindcore/goregrind/noise/noisecore/noisegrind band, formed in 2013.
Anal Master logo

Discography

Full-length:

  • 2013 - Happy Anal
  • 2013 - Noise Kopro Fisting
  • 2013 - 100 Kg of Shit
  • 2014 - Her Anal Attacked Planet

EP:

  • 2014 - EP

Splits:

  • 2013 - Шумовое Подавление
  • 2013 - Памяти Михаила Горшенева
  • 2013 - Split - with Vlad Shegal
  • 2013 - 6-Way Split
  • 2014 - Музыкальная игрушка
  • 2014 - Сплит В Поддержу Сергея Помазуна - Я Стрелял в Ад...
  • 2014 - Split - with Гозон
  • 2014 - Пришествие Пизды
  • 2014 - Российский Tribute To Андерс Брейвик
  • 2014 - Her Anal Attacked Planet
  • 2014 - Split - with Padagra
  • 2014 - Tribute To DUPIRODORW
  • 2014 - Пердёжный сплит Vol.2
  • 2014 - Новогодний ТрешЪ Тролль Сборник. Петя БаранOff. Песни о Хуёвом Человеке.
  • 2015 - 3-х кратный шум
  • 2015 - Noise From Hell Compilation Vol.7
  • 2015 - Russian-Brazilian Noisecore Strike
  • 2015 - 6-Way Split

Compilations:

  • 2015 - Insufferable Noise
  • 2016 - Discography